De tre største filmene med animasjon

Animerte filmer har alltid lokket folk til kinosalene. Hvem de tre største filmene er blir man nok aldri enige om, men kanskje er du enig i en av disse tre forslagene.

alienDen første Alien-filmen kom allerede i 1979, men tidligere i år ble det klart at det kommer en femte film. Alien er uten tvil filmhistoriens mest fantastiske skrekkfilmer, med animasjon som et kraftig virkemiddel. Det skrekkelige Alien-monsteret fikk de fleste til å sove dårlig etter de hadde vært på kino første gangen.

Noen ganger gir de beste filmene inspirasjon til annen underholdning, og Alien er både spennende nok og i tillegg særdeles populær, så det har dukket opp både spilleautomat og TV-spill. Nå kom de første TV-spillene allerede i 1982, men spilleautomaten er ny, med flotte grafiske og visuelle effekter på plass. På https://www.casinon.com/no/ kan faktisk lese om spilleautomaten med samme navn, samt andre populære spilleautomater som Starburst, som har de beste gevinstene på markedet.

Andre spennende animasjonsfilmer er selvfølgelig filmen fra 2009 med navnet Se opp! Carl fester heliumballonger til huset sitt og flyr høyt til værs, faktisk helt til Sør-Amerika. Dette er en film som er helt og holdent en animasjonsfilm, og her er ingen ekte mennesker med. Med mange morsomme effekter og en koselig hovedfigur, er dette en film som er verdt å få med seg.

Mange filmer bruker animasjon kun som et virkemiddel, slik som Aliens har gjort gjennom hele fire filmer. En annen skrekkfilm med sterke visuelle effekter er Jurrasic Park, som handler om en oppdagelsespark med ekte dinosaurer. Dinosaurene ser litt ut som tittelmonsteret i Aliens, men heldigvis er alt bare på film. Vi kan sove trygt i natt også.