Nye actionfilmer i 2014

For filmelskere har 2014 mye å by på. Fremfor alt kommer det mange oppfølgere. Den 25. april premierer The Amazing Spider-Man 2, som oppfølger den første filmen fra 2012. Mange av oss kjenner den originale trilogien med Tobey Maguire fra 2002-2007. I The Amazing Spider-Man spilles Spider-Man av Andrew Garfield, som har blitt rost av kritikere for sin rolle i den første filmen. I mai kommer den nye X-Men-filmen, Days of Future Past, hvor Wolverine spilles at Hugh Jackman som alltid. Populære Jennifer Lawrence spiller Raven, eller Mystique som er mutantnavnet hennes. Peter Dinklage, kjent fra toppserien Game of Thrones, spiller Bolivar Trask.

I juli premierer den nye Transformers-filmen, Age of Extinction. Hovedpersonen i den originale trilogien mellom 2007-2011 spiltes av Shia LaBeouf, men LaBeouf returnerer ikke i denne filmen. Rollen hans, Sam Witwicky, returnerer heller ikke. Hovedrollen spilles denne gangen av Mark Wahlberg. Som i de første tre filmene gjelder det en krig mot de gode Autobots mot de onde Decepticons. I november kommer første del. I november kommer første del av The Hunger Games: Mockingjay. Filmen er delt i to deler, akkurat som den sjuende og siste Harry Potter-filmen. Hovedrollen Katniss Everdeen spilles av Jennifer Lawrence, og det er fra disse filmene hun ble berømt.

I slutten av året kommer også den tredje og siste delen av Hobbiten. I The Hobbit: There and Back Again blir historien om dvergene som vil ha tilbake hjemlandet sitt konkludert. For de som ikke har lest boken blir det spennende å se hvordan dvergene og hobbiten Bilbo klarer å overvinne dragen Smaug.