Nye filmer i 2014

Det kommer så mange heftige filmer i 2014 at det er vanskelig å holde seg fast i godstolen. Det er nesten så man sitter hjemme og teller dagene til filmer som Robocop og Godzilla. Alle som vokste opp på 80- eller 90-tallet vet hva vi prater om.

Liker man etterfølgere, kan man glede seg til neste Transformers, neste X-Men og neste Spider Man. En etterfølger gleder nok alle seg til, det er nemlig 300: Rise of an Empire! Bare de ikke gjør seg til skam sammenlignet med den første filmen, bør nok denne bli veldig bra. Andre filmer man bør se frem til er actionfilmene Pompeii og Noah – disse lover timer med endeløs spenning. Pompeii har vel alle hørt om, så hva filmen handler om er ganske klart – samme kan sies om Noah.

Når man lager en film om kjente personer eller begivenheter, må man nemlig smelle til med skikkelig action for at folk skal bli overrasket! Neste del av Hobbit-filmene er på vei og skal man tro ryktene er en ny Avatar-film i ferd med å bli lagd. Frankenstein kommer forresten tilbake til lerretet! Filmen ble sluppet i USA for ikke så altfor lenge siden, så følg med på kinosalene! Digitaleffekt.no

avatar